Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

Onze ervaring

Dinsdag 14 Februari 2012 at 11:37 am.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat je na het overlijden van je partner tegen een heleboel zaken aanloopt waar je, voor het overlijden van je partner, nog nooit hebt over nagedacht.

Het delen van je verdriet met kinderen, familie, vrienden of kennissen, wordt soms als moeizaam ervaren. Degene uit je naaste omgeving die er met je over wil praten "begrijpt" je en heeft alle begrip voor jouw situatie. Maar het echt begrijpen wat je voelt, wat het verdriet met je doet en de praktische zaken waar je tegen aanloopt, gebeurd niet. Het echt begrijpen wat rouwen inhoudt wordt alleen begrepen door lotgenoten, mensen die dezelfde ervaringen hebben als jij. 

Lotgenoten hebben maar een half woord nodig om precies te begrijpen wat je voelt en hoe je probeert te overleven.

Wij vinden het daarom heel belangrijk dat er een platvorm is waar gelijkgestemden met elkaar kunnen praten over hun situatie en hoe ze zich voelen. Hun emotie's kunnen overbrengen aan lotgenoten die wel begrijpen waar je het over hebt als je je partner hebt verloren.

Wij hopen dat deze web-site mensen bij elkaar brengt die hun gevoelens en emoties met elkaar willen delen.