Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Borstkanker | Home | Prostaatkanker »

Mijn verhaal….

Dinsdag 01 November 2016 at 3:43 pm. Gebruikte Tags:

Hallo, ik ben Karin en sinds 5 maanden weduwe. Mijn man had een zeer agressieve vorm van longkanker. Eind maart was er spontaan een rib gebroken, scan laten maken van hart en longen, 4 april kregen we te horen dat er een tumor zat.

13 April kregen we het vonnis te horen, de kanker was uitgezaaid, zat door heel het lichaam! Vooral de uitzaaiingen in de botten waren het pijnlijkst. Vanaf het moment dat we de diagnose kanker kregen ben ik gaan zorgen...zorgen voor mijn man, voor de kinderen, het praktische en zorg voor de familie...kortom ik liep mezelf en mijn gevoel en mijn emoties compleet voorbij! Na 8 slopende weken was het voor mijn man man niet meer te dragen en heeft hij euthanasie toe laten passen. Het is nu bijna 5 maanden, ik probeer mijn leven weer op te pakken maar mijn God wat is dat moeilijk, wat mis ik hem...

Karin

vijf reacties

harmar - 09-01-’17 01:25
Petra - 12-01-’17 11:39
Yvon - 24-01-’17 09:27
Marry - 02-06-’17 23:22
Liesel - 09-02-’18 08:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.