Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Wij missen hem zo ont… | Home | Borstkanker »

Hoe nu verder….

Zondag 12 Juni 2016 at 8:52 pm. Gebruikte Tags:

Op 28 januari 2016 overleed mijn 31-jarige dochter onverwacht en op een wrede en bizarre manier. M'n maatje en ik hebben elkaar toen beloofd om op elkaar te letten en er voor elkaar te zijn als één van ons aangaf in een dip te zitten. Aan die belofte hebben we ons gehouden. Op 21 april 2016, een week nadat ons eerste kleinkind was geboren, piepte mijn maatje er plotseling en onverwacht tussen uit.

Ik was net gestopt met werken, mijn maatje moest nog 3 halve werkdagen. Hoe krijg je dan je leven weer op de rails, zodat er weer wat  ruimte is/komt om te lachen, om gevoelens te delen, om te knuffelen, om..............  Ik heb vele lieve mensen om me heen en die willen me graag helpen, maar ikzelf zal het moeten doen. Was er maar een recept in welke vorm dan ook, maar helaas, mij niet bekend. Ik zoek nu allerlei klussen en de gesprekken houd ik technisch. Zo probeer ik te voorkomen dat m'n gedachten niet teveel richting mijn gevoel gaan. Gebeurd dat toch, dan komen m'n tranen, woede en frustraties als vanzelf. Niet dat ik me daarvoor schaam, maar een beetje wat minder zou welkom zijn. Het doel van mijn mailtje is in contact komen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten, maar die de weg naar boven al een beetje in zicht beginnen te krijgen

Ik zie de reactie(s) graag tegemoet

Gert V.

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.