Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Na 40 jaar elkaar ter… | Home | Wij missen hem zo ont… »

Net weduwe....

Zondag 24 April 2016 at 9:28 pm. Gebruikte Tags:

Mijn man stierf vorige maand, het is vandaag een maand geleden dat we hem begraven hebben. Hij had maagkanker, anderhalf jaar ervoor werd de diagnose gesteld en er meteen bij gezegd dat hij geen kans op overleven had.

De afgelopen anderhalf jaar heeft hij met wisselend succes chemo's gehad, een kijkoperatie, second opinions alles maar uiteindelijk stierf hij en hij was nog geen 68.  Tot het laatst toe bleef hij vechten om te mogen leven. Het was verschrikkelijk. Ik weet niet hoe ik nu verder moet, deze eenzaamheid is niet te dragen. We kenden elkaar meer dan 30 jaar, hebben veel samen meegemaakt, goede en slechte tijden. En nu is hij weg. Ik mis hem zo verschrikkelijk. Het alleen zijn is niet te doen.  Mijn kinderen hebben hun eigen levens, ik wil ze niet met mijn verdriet lastig vallen. De best wel goede vrienden die ik heb, hebben ook hun eigen leven, samen. Ik heb niks meer. Elke dag is zo eenzaam. Aanvankelijk had ik veel kracht, ik wilde bewijzen, aan hem denk ik, dat ik het wel zou rooien, maar ik geloof niet dat ik dit red. Het leven is leeg, zinloos en wordt nooit meer goed.

IenS

Eén reactie

cora - 14-06-’16 20:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.