Over ons

Wij zijn Herma Pellink en Don Bethume. In 2007 verloren wij onze partners en hebben hierdoor ervaren dat je het verwerken van je verdriet niet altijd met je directe omgeving kan delen. Je verdriet delen met lotgenoten, er over praten, ervaringen uitwisselen, worden vaak sneller begrepen.

Wat willen wij

Activiteiten agenda

Links & Portals

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Zoek!

Last Comments

Liesel (Mijn verhaal….):
Paula Ras (Weduwe):
Annemarie (Weduwe):
Maaike (Weduwe):
Do (Weduwe):
Rita (Weduwe):

« Vaarwel mijn lief | Home | Veertig jaar samen…..… »

Mijn lieve man Hans overleden

Donderdag 04 September 2014 at 5:55 pm. Gebruikte Tags:

Lieve lotgenoten,

Ook mijn lieve man Hans is overleden op 23 Juli j.l. aan longkanker, op de leeftijd van 57 jaar. Mijn naam Marijke 56 jaar, getrouwd 35 jaar,2 zonen van 30 en 28 jaar. In Februari 2014 kregen wij de uitslag longkanker met uitzaaiingen.

Hij wilde graag vechten en heeft 4 chemo kuren gedaan. Nog nierkanker en later ook plekken in zijn hoofd. In Mei kreeg hij er ook nog longembolie bij. Toen kregen wij een familiegesprek in ziekenhuis dat hij uitbehandeld was. Hans is thuis gekomen met een morfinepomp en zorg aan huis. Zorg aan huis hebben wij 1 keer per dag gedaan. Vanaf Mei heb ik niet meer gewerkt omdat ik dan zelf voor Hans kon zorgen. Fijn vond ik dat, maar het was zo dubbel allemaal. Je weet dat hij dood gaat dus dan ben je al verdrietig, maar ook fijn om draaiboek te maken van de uitvaart zoals hij dat graag wilde. Ook andere vervelende en verdrietige dingen regelen. Zoals financiële dingen omdat ik van 1957 ben en daarom geen weduwe uitkering krijg. Alles is heel mooi gegaan thuis, met de kinderen en broers en zus erbij, ’s nachts overleden. Ook thuis gebleven tot de crematie. De eerste weken ging het nog wel met mij omdat je nog druk bent met van alles doen en regelen. Maar nu ben ik soms zo verdrietig en ja dat doet zo'n pijn. Dat hij nu echt weg is en nooit meer terugkomt. Je wist het van te voren maar het voelt nu zo anders. Het is vreselijk en denk dat mensen die het zelfde meegemaakt hebben, weten hoe dat voelt. Ik werk nu wel dat leid wel af. Heel veel lieve mensen om me heen en ze bedoelen het goed, maar ik ben liever alleen soms om verdrietig te zijn. Zie ook tegen de winter en de Kerst op maar ja, dat gaat ook weer voorbij. 

Het is nu nog zo kort geleden allemaal, het heeft tijd nodig, wat kan verdriet pijn doen, maar lieve lotgenoten dat weten jullie helaas ook........

Groetjes Marijke

vijf reacties

Marius - 05-09-’14 00:56
Sophiev - 06-09-’14 12:38
marrie-jette - 14-09-’14 10:08
Marianne - 17-09-’14 18:25
karin - 09-06-’15 12:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in "reacties" te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.